Candidatul Blocului „ACUM Platforma DA și PAS” pentru circumscripția nr. 16 (Ungheni), Octavian Țîcu, susține că un membru al grupului său de inițiativă pentru colectarea semnăturilor a fost intimidat și obligat să scrie o declarație prin care să nege că și-ar fi dat acordul de a face parte din grupul de inițiativă al acestuia.

Potrivit lui Țîcu, Angela Varzari, profesoară de matematică, membru activ al Partidului PAS, a făcut parte din grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în favoarea candidaturii mele pe Circumscripția 16 Ungheni, însă a fost intimidată să declare că nu a făcut acest lucru.

„A venit cu fetița ei și a depus copia buletinului de identitate și a semnat în lista de susținere, a adunat circa șaizeci de semnături pentru candidatura mea în satul ei de baștină, fapt pentru care-i mulțumesc, la fel ca și restului echipei care au adunat 900 de semnături”, a scris Țîcu pe o rețea de socializare.

Acesta declară că, intimidările la adresa profesoarei au început la 15 ianuarie curent.

„Apoi au venit satrapii regimului, mai exact Iulia Pancu, șefa Direcției Educație Ungheni și Olga Popa, șef-adjunct al Direcției și au obligat-o să scrie o declarație pe care o vedeți în imagine. Că nu a semnat nici un document, că nu a colectat semnături, că i s-au folosit date personale fără acord și s-au semnat acte în locul ei. A cedat femeia, e clar că are multe de pierdut”, susține Octavian Țîcu.

Contactată de Cotidianul.md pentru a comenta, Angela Varazari a refuzat să vorbească, spunând că nu are nimic de comentat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here