(FOTO) Cât va costa primul smartphone cu 5 camere foto

Autor: , in IT/Ştiinţă / 29 ianuarie, 2019, 17:09

Pe 24 februarie, HMD Global va prezenta noua sa gamă de dispozitive mobile Nokia, cel mai aşteptat dintre acestea fiind chiar Nokia 9 PureView, primul smartphone de pe piaţă care va fi echipat cu o cameră foto cu cinci senzori pe partea din spate.

Producătorul HMD Global a trimis deja o invitație de presă și un teaser pentru lansarea telefonului Nokia 9. Evenimentul va avea loc pe 24 februarie, la Barcelona, în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019, scrie Phone Arena.

Din fotografia teaser trimisă jurnaliștilor putem vedea, chiar în centrul imaginii, modulul cu cinci camere foto care se va regăsi pe Nokia 9.

Imaginea prezintă doar patru senzori şi un blitz dual-tone, însă imaginile spion care au ajuns pe internet în trecut confirmă faptul că acesta este dispozitivul cu cu cinci camere, în partea din dreapta fiind amplasată încă o cameră şi un fascicul laser pentru focalizare mai precisă. Tot în această imagine mai pot fi observate hashtag-ul „#Coolnewstuff” şi textul „Throwback”. Acesta din urmă sugerează că Nokia 9 PureView va fi o reimaginare a unui brand mai vechi Nokia, cel mai probabil PureView, care a fost cumpărat anul trecut de HMD de la Microsoft.

Pentru început, Nokia 9 PureView va putea fi cumpărat numai în Europa. În funcție de țară, prețul telefonul va fi cuprins între 749 euro și 799 euro. Ulterior, modelul va fi lansat și în Asia.

Nokia 9 PureView va avea pocesor Snapdragon 845, 6GB de RAM și 128GB memorie internă și va rula Android 9 Pie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X