În orașul Himki din suburbia Moscovei a avut loc un incident grav. Un băiețel de 7 ani a fost bătut cu cruzime de colegii săi. Bătaia a avut loc la îndemnul și sub privirile învățătoarei de educație fizică.

Potrivit publicației Podmoskovie sevodnia, Vanea O. a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu comoție cerebrală și unde medicii au depistat urme de lovituri puternice.

Vanea le-a povestit părinților că a căzut în timpul lecției de educație fizică iar apoi, în opinia profesoarei, acesta își lega șireturile de la teniși prea încet.

Enervată, învățătoarea a început să îl numească cu cuvinte murdare pe copil, apoi a îndemnat elevii să îl lovească pe acesta: „Astăzi este ziua canibalului. Cine vrea carne de om? Puteți să-i rupeți piciorul!”

Elevii au început să îl bată pe băiețel cu picioarele.

„După aceasta, nici nu puteam să îi atingem capul. Îl durea foarte tare”, spune tatăl copilului, Ilia Orlianskii.

Potrivit RIA Novosti, acțiunile învățătoarei au fost confirmate. Aceasta nu a putut să explice ce a făcut-o să comită o asemenea atrocitate.

Mai mult, s-a adeverit că elevii auzeau asemenea fraze foarte des în timpul lecțiilor.

Directoarea școlii Natalia Daniliuk și-a cerut scuze de la copiii clasei 1G și părinții acestora, și a comentat astfel situația: „Învățătoarea a ales o metodă de lucru greșită și nu a oprit copiii la timp. Aceasta a lucrat mulți ani cu clasele mai mari, și acesta este primul an în care lucrează cu clasele mici, după o pauză lungă. Ea își face griji mari în privința incidentului și acum se află în concediu pe foaie de boală.”

Mai târziu s-a aflat că învățătoarea a depus cererea de demisie din propria inițiativă.

Nu există încă nicio informație despre măsurile pe care le vor lua organele responsabile sau despre viitoarele acțiuni ale părinților lui Vanea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here