(FOTO) Cum arată drumurile „bune” ale PDM-ului după topirea zăpezii; Se surpă în numeroase băltoace

Autor: , in Politic / Populare / 31 ianuarie, 2019, 12:37

Drumurile „bune” ale PDM-ului nu sunt prea bune. S-a văzut că nu sunt prea bune în timp ce se făceau, iar după topirea zăpezii, situația de pe aceste drumuri este cu adevărat dezastruoasă.

Odată cu topirea zăpezilor, poate fi măsurată calitatea drumurilor cu care se laudă PDM. Pe rețelele de socializare au apărut tot mai multe dovezi că drumurile reparate de democrați și cu care se laudă în campania electorală au ajuns într-o stare deplorabilă, cu gropi uriașe.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îndeamnă cetățenii să facă poze cu drumurile pe care merg și să le plaseze pe rețelele de socializare ca să afle cât mai mulți despre calitatea drumurilor reparate de PDM și promisiunile lui Vladimir Plahotniuc.

„Drumuri rele, gropi „bune”. Merg să discut cu cetățenii, fără autobuz de lux desigur, și peste tot dau de drumurile „reparate” de PD din banii noștri. Este timpul să schimbăm acest regim care ne minte și ne fură”, spune Sandu.

Și candidatul blocului „ACUM Platforma DA și PAS” pe circumscripția nr. 21 Criuleni, Lilian Carp, a ținut să arată cum arată drumurile reparate de PDM, în proiectul „drumuri bune”.

„Acesta este un drum care duce spre satele din Criuleni. Se pare că „Drumurile Bune” nu mai sunt bune după ce s-a topit zăpada. Asfaltul nu-i iar gropile au apărut ca ciupercile după ploaie. În câteva cuvinte „vorbe, nu fapte”!”, a comentat Carp.

De menționat că PDM se laudă în campanie electorală cu reparația a 1.200 km de drum. Deși lucrările s-au efectuat din banii statului, democrații își atribuie lor acest merit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X