(FOTO) Fără program și prezentare: PDM informează despre toţi candidaţii săi în alegeri, mai puțin despre Gaburici

Autor: , in Politic / 1 februarie, 2019, 15:41

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a anunțat astăzi că a lansat un site, prin intermediul ceruia informează cetăţenii despre toţi candidaţii săi în alegeri şi angajamentele lor electorale. Tuturor candidaților și s-a făcut prezentare, mai puțin candidatului pe circumscripția nr.31 Chiril Gaburici.

Astfel, pe site-ul care promovează candidații PDM toți au o mică descriere a personalității, iar, majoritatea candidaților, au atașat și programul electoral.

Unicul candidat care a rămas fără prezentare, dar și fără program electoral atașat, este Chiril Gaburici, care candidează pe circumscripția nr. 31.

„La fiecare candidat veți găsi programul acestuia, deoarece candidații noștri sunt oameni afirmați care au în spate foarte multe realizări și care au un anumit număr de angajamente, iar cele mai importante au fost introduse în acest pliant”, declara astăzi vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari.

Contactat de COTIDIANUL, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, a spus că „asta nu este intenționat”.

„Domnul Gaburici este foarte activ în ultimele zile. Cel mai probabil va veni în curând cu programul electoral. Echipa pe care o are ar trebui să aibă grijă să prezinte programul”, a spus Gamurari.

Sursa foto: candidat.md

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X