(VIDEO) Gol excepțional al lui Răzvan Marin; „Nu este cel mai frumos din carieră”

Autor: , in Sport / 4 februarie, 2019, 17:35

Mijlocaşul român Răzvan Marin nu crede că ultimul său gol pentru Standard Liege este cel mai frumos pe care l-a înscris, scrie site-ul walfoot.be.

Marin a deschis scorul, după un un-doi cu Mehdi Carcela, în minutul 22 al derby-ului de pe teren propriu cu Anderlecht Bruxelles, din etapa a 24-a a campionatului Belgiei. Internaţionalul român, care are 3 goluri marcate în 22 de meciuri în campionat, a evoluat tot meciul, scrie Agerpres.

 

„Cel mai frumos gol al meu? Nu cred, a fost frumos şi cel din meciul de Cupă cu Oostende. Contează doar ca el să ajute echipa. Sunt foarte bucuros, fiindcă victoria e meritată”, a spus zâmbind Marin după meci.

În opinia sa, Standard aproape şi-a asigurat calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6, când mai sunt şase etape din sezonul regulat.

„Am spus că dacă o învingem pe Anderlecht, suntem 90% calificaţi… Acum însă obiectivul va fi să câştigăm la Genk (ocupanta primului loc – n. r.). Dacă învingem acolo, vom fi sigur în play-off-ul pentru primele locuri. Când jucăm astfel, putem reuşi lucruri mari, iar echipa creşte de la o zi la alta. Atmosfera din cadrul lotului e de asemenea excelentă. Va fi greu să învingem liderul, dar sper că o putem face”, a spus Marin.

Golului spectaculos al lui Răzvan Marin a fost în atenţia presei belgiene. „Marin îşi oferă o bijuterie”, scrie ziarul La Derniere Heure.

În clasament, KRC Genk ocupă primul loc, cu 54 puncte, urmată de FC Bruges, 45 puncte, Royal Antwerp FC, 45 puncte, Standard Liege, 43 puncte etc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X