Politicienii ar putea să se laude cu merite care nu le aparțin, doar că pentru asta ar trebui să plătească în bugetul Primăriei Chișinău. O propunere în acest sens vine din partea primarului interimar al municipiului, Ruslan Codreanu.

Deranjat de faptul că democratul Constantin Țuțu îți face PR pe seama rutelor noi de troleibuz, Codreanu a venit cu propunerea ca politicienii să își facă PR pe seama meritelor Primăriei, doar că pentru asta să plătească pentru publicitate.

„Am să propun crearea unui fond al publicității și toți acei care își pun fețele pe ziare și spun că succesul se datorează numai lor, că troleibuzele circulă în suburbii sau pe unele rute, să plătească Primăriei pentru publicitate. Din acei bani vom premia inginerii care lucrează, se străduiesc și sunt responsabili de ceea ce fac. De acolo vom premia toți muncitorii care lucrează câte 30 de ore atunci când este nevoie de deszăpezirea sau curățarea trotuarelor. Atunci când este frumos și este succes este lauda tuturor, dar atunci când este greu noi suntem cei criticați”, a declarat Codreanu.

Potrivit primarului interimar, pentru asamblarea unui troleibuz, la care vine doar carcasa, muncesc 20 de persoane a câte 10 ore, timp de 10 zile. „Totul e asamblat și produs aici de inginerii noștri. Ei trebuie mulțumiți”, a adăugat Codreanu.

Începând cu ziua de luni, 4 februarie, a fost lansată ruta circulară de troleibuz „str. V. Alecsandri – or. Durlești”. Pe rută vor activa 5 unități noi cu propulsie autonomă, iar intervalul de circulație va fi de 16-17 min.

Anterior, a fost lansată ruta de troleibuz spre Trușeni. Atunci, Țuțu, care candidează pe circumscripția nr. 33, spunea că a făcut „demersuri către Primărie” ca să fie deschisă ruta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here