Dimensiunile actualului T-Roc, propulsie electrică și autonomie de peste 300 de kilometri. Acestea sunt detaliile unui crossover electric care va porni de la sub 20.000 de euro și va fi lansat de Volkswagen în 2023-2024.

Viitorul sună interesant pentru gama de modele electrice pregătită în următorii ani de Volkswagen. Dacă anul 2020 va aduce un prim model electric care va costa sub 20.000 de euro (versiune a viitoarei generații e-Up), lansarea gamei electrice I.D. va transforma Volkswagen în următorii 5 ani într-o marcă cu o ofertă bogată în zona vehiculelor cu emisii zero, scrie Automarket.ro.

Primul model din seria I.D. va fi Neo, o electrică compactă de dimensiunile lui Golf, însă cea mai interesantă mașină a noii game tinde să devină al cincilea membru al seriei I.D. Acesta va avea un preț de pornire situat sub bariera psihologică de 20.000 de euro și dimensiuni asemănătoare cu actualul T-Roc.

Informația a fost confirmată pentru Autocar de Michael Jost, directorul de strategie al Grupului Volkswagen, care confirmă astfel declarațiile anterioare ale lui Herbert Diess, președintele Volkswagen.

Conform oficialilor germani, crossoverul electric va apărea pe piață în 2023-2024, după lansările lui Neo și ale versiunilor electrice ale conceptelor Crozz, Buzz și Vizzion. Conceptual, noul model va avea rolul de a deveni „o mașină a poporului” în versiune electrică.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here