Postul de televiziune Prime TV, cel mai urmărit din Republica Moldova, este acuzat de candidatul blocului „ACUM” la funcția de deputat, Mihai Popșoi, că ar simulat dezbaterile electorale televizate.

El a descris într-o postare de pe o rețea de socializare experiența sa într-o dezbatere la acest post de televiziune, pe care o califică drept „o farsă”.

„Pe dată de 3 februarie am participat la o înregistrare a unei ‘dezbateri’ electorale la PRIME TV, care urmă  fie pusă pe post a doua zi. Având în vedere  ‘dezbaterea’ a arătat adevărată față a lui Plahotniuc și a regimului său, emisiunea a fost difuzată luni la ora 6 dimineață și nu poate fi găsită online. Acest lucru confirmă frică nesăbuită a regimului de adevăr și de confruntare cu opoziția”, acuză Mihai Popșoi.

„Regulamentul celor de la PRIME obligă participanții să vorbească cea mai mare parte din timp la o tema trasă la sorți (sic!). Mie mi-a revenit să vorbesc despre educație, dar când pomeneam de corupție și stat capturat, ce îi forțează pe educatori, învățători și profesori să plece din țară din cauza salariilor mici și din cauza hoțiilor lui Plahotniuc, eram imediat întrerupt de moderatorul (lui #Plahotniuc). Totul părea un teatru al absurdului, dar faptul că au difuzat acesta mare rușine a lor la 6 dimineață, așa încât să nu ii vadă nimeni cât de josnici și mărunți sunt, este dovadă faptului că lor le este frică de blocul ACUM și de adevărul pe care acesta îl aduce oamenilor”, a continuat acesta.

Mihai Popșoi susține că Plahotniuc are o frică animalică de oponenții săi și de multă vreme fuge de o confruntare directă în văzul lumii cu Maia Sandu sau Andrei Năstase, dar ii atacă mișelește prin holdingul sau mediatic și prin tertipuri electorate.

Postul de televiziune care aparține liderului PD, Vladimir Plahotniuc, nu a venit cu o replică la acuzațiile lui Popșoi.

Legislația obligă toate posturile de televiziune să organizeze dezbateri electorale. Formatul și ora de difuzare a acestora rămâne la latitudinea organizatorilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here