(FOTO) Cum arată monopostul Ferrari pentru 2019: Evoluție, nu revoluție

Autor: , in Auto / 15 februarie, 2019, 15:40

Ferrari a publicat primele imagini cu monopostul pentru sezonul 2019 și susține că noul SF90 este o “evoluție a mașinii de anul trecut, nu o revoluție”.

Ferrari a prezentat vineri primele imagini digitale cu noul monopost cu care va concura în sezonul 2019 al Formulei 1. Monopostul Scuderiei este în continuare predominant roșu, dar un roșu mat, cu câteva elemente de culoare neagră.

Pe numele său complet Ferrari SF90, monopostul respectă noul regulament tehnic adoptat în special pentru aripile față și spate, scrie Automarket.ro.

Cu o linie de piloți formată din multiplul campion mondial Sebastian Vettel și tânărul Charles Leclerc, Ferrari speră să spargă gheața în 2019 și să obțină primele titluri din noua eră V6 turbo.

Parcursul italienilor în acest sezon de Formula 1 va fi supervizat de noul director de echipă Mattia Binotto, cel care l-a înlocuit de curând pe Maurizio Arrivabene.

“În 2018, echipa a avut realizări bune. Această mașină este o evoluție a mașinii de anul trecut, nu o revoluție. Am încercat să forțăm limitele și să fim cât mai inovatori. Am muncit mult și ne place rezultatul,” a declarat Binotto, la dezvelirea monopostului SF90.

Ferrari se pregătește acum să meargă la testele de la Barcelona. Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 18-21 februarie, în timp ce a doua sesiune se va desfășura în perioada 26 februarie – 1 martie, iar ambele vor avea loc la Barcelona.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X