(VIDEO) Curtea de Apel Chișinău a respins cererea lui Munteanu de a-l scoate pe Șor din cursa electorală

Autor: , in Politic / Populare / 15 februarie, 2019, 17:56

Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi demersul candidatul blocului „ACUM Platforma DA și PAS” pe circumscripția nr. 18 (Orhei), Valeriu Munteanu, de a-l scoate din cursa electorală pe Ilan Șor, candidat pe aceeași circumscripție din partea Partidului Șor.

Munteanu spune că decizia a fost luată de același complet de judecători care a susținut hotărârea luată de magistrata Rodica Berdilo de a anula alegerile din Chișinău în vara anului trecut.

„Apelul a fost respins. Magistrații nu au văzut încălcări în faptul că Ilan Șor folosește resurse administrative și împarte pomeni electorale. (…) Decizia a fost luată de aceeași magistrați care în vara anului trecut au considerat că un live făcut pe Facebook de către Andrei Năstase a influența alegătorii din Chișinău încât să anuleze alegerile în întregime. De această dată, acești magistrați, au considerat că, concertele lui Stas Mihailov de la Chișinău, Comrat, Bălți și în mod special de la Orhei nu au influența cetățenii din Orhei, determinând-i să semneze pentru Ilan Șor pentru ca acesta să poată candida la funcția de deputat”, a declarat Munteanu după ședința Curții de Apel Chișinău.

Citește și: (VIDEO) Munteanu: Shor oferă cadouri electorale chiar sub geamul judecătorului care a decis rămânerea sa în campanie

Valeriu Munteanu s-a adresat în instanța de judecată cu solicitarea ca Ilan Șor să fie scos din cursă, pe motiv că folosește resursele administrative și ar face pomeni electorale. Munteanu spune că, primarul degrevat al orașului Orhei oferă cadouri electorale într-un spațiu care se află exact la geamul judecătorului care a decis rămânerea sa în campania electorală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X