(FOTO) Chirtoacă: Autobuzele din PMAN nu sunt noi și costă de 2 ori mai ieftin

Autor: , in Populare / Social / 18 februarie, 2019, 14:20

Autobuzele expuse în Piața Marii Adunări Naționale, cumpărate de municipalitate ca noi, la un preț ce depășește 125 de mii de euro, ar fi la mâna a doua. Cel puțin asta reiese din niște poze postate de fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă a acuzat pe Facebook că primarul interimar Ruslan Codreanu ar minți atunci când susține că autobuzele sunt noi.

El a postat și mai multe poze, care susține că au fost făcute în aceste autobuze, din care se pot vedea mai multe piese și elemente din interior uzate.

„Motanu’ Condreanu ne minte. Autobuzele nu sunt noi. Sunt la mâna a doua. Plahotniuc și cu Dodon, nu-i cam scump 125 000 de Euro pentru un autobuz second- hand? Exact la așa preț noi am cumpărat troleibuze, dar noi! Este drept, au fost spălate înainte, li s-a făcut un „marafet”, dar oricum se văd urmele de folosire. Invităm toți doritorii în PMAN să se convingă. Le-au și expus în plină campanie electorală. Vor să ne aibă cu totul de proști. Pentru cei care vor pune întrebări, de ce acum am prezentat informația, investigația a fost făcuta azi-dimineață”, a comentat Dorin Chirtoacă.

De cealaltă parte, Ruslan Codreanu susține că autobuzele sunt noi și au o garanție de 2 ani.

Comparativ, compania care a livrat recent autobuze noi Bucureștiului, a oferit o garanție totală de 4 ani, extinsă până la 8 ani pentru toate operațiunile necesare, cu excepția consumabilelor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X