Surpriză de la FMF: Dacă vrei să vezi campioana mondială ești obligat să mergi la toate meciurile Moldovei de acasă

Autor: , in Populare / Sport / 19 februarie, 2019, 15:24

Fanii fotbalului din Republica Moldova care își doresc să vadă campioana mondială Franța, care va veni la Chișinău la 22 martie, vor fi obligați să-și cumpere un abonament cu care vor avea acces la toate meciurile naționalei Moldovei, de pe teren propriu, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020.

Șefii Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) au anunțat că începând de luni, 25 martie, vor fi puse în vânzare pentru toate meciurile echipei naționale din aceste preliminarii care se vor disputa într-un singur an.

Procurarea abonamentelor va fi posibilă doar online pe site-ul tickets.fmf.md și a partenerilor FMF. A fost păstrată politica de prețuri aplicată și în cadrul Ligii Națiunilor UEFA.

Prețul abonamentelor pentru cele 5 meciuri de pe teren propriu va fi:
Categoria A – 400 lei
Categoria B – 800 lei

„Ținând cont de numărul limitat de locuri disponibile, dar și un interes sporit pentru acest meci, în vânzare vor fi puse doar 6000 de abonamente. Restul locurilor sunt rezervate de către organizatori pentru suporterii echipelor adverse, UEFA și partenerilor săi”, a anunțat FMF.

Vânzarea abonamentelor va avea loc până la 10 martie. În cazul în care vor rămâne locuri disponibile pe stadion acestea vor fi vândute sub forma biletelor ordinare pentru meciul Moldova – Franța, în perioada 12 – 20 martie.

Fiecare abonament sau bilet procurat va fi nominal. Orice cumpărător va trebui să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat (nume, prenume, data nașterii, sex, email, telefon de contact și ultimele 6 cifre din codul personal).

Cantitatea maximă de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție este de 6 unități.

Orice cetățean (copil sau matur) are cod personal care este indicat în documentul de identificare, originalul cărora va trebui prezentat împreună cu biletul procurat în zonele de acces. Imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație.

„Această măsură este necesară pentru a evita speculațiile cu bilete”, precizează FMF.

Acces diferit la stadion

Pentru meciul cu Franța FMF și autoritățile au venit și cu câteva sfaturi pentru spectatori.

„În primul rând, Vă recomandăm să folosiți transportul public. Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport în direcția stadionului, cât și după meci.

Porțiunea de drum a bd. Dacia, de la str. Burebista până la str. Cuza Vodă, din direcția Aeroport – Centru va fi zonă pietonală cu amplasarea porților de acces și control pentru suporteri.

Transportul public va fi redirecționat pe str. Burebista cu 2 ore înainte de meci, iar restul transportului va fi dirijat de poliție.

Pentru a avea acces spre zona pietonală va trebui să prezentați biletul pe dispozitiv mobil sau imprimat pe hârtie și obligatoriu documentul de identificare în original pe care este indicat codul personal, introdus pe abonament sau bilet la procurare”, a precizat FMF.

Cu cine va juca Moldova

Moldova va evolua în Grupa H a preliminarilor Campionatului European. Pe 22 martie va primi vizita Franței, pe 8 iunie la Chișinău va veni Andorra, iar pe 10 septembrie Turcia.

Ultimele două meciuri de pe teren propriu vor fi cu Albania, la 14 octombrie, și Islanda, la 17 noiembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X