(VIDEO) Munteanu: Candidatul PD-ului la Orhei este Șor. Până și omul lor se plânge de asta

Autor: , in Materiale Video / Politic / Populare / 19 februarie, 2019, 16:55

Candidatul Partidului Democrat în circumscripția nr. 18 Orhei ar fi, de fapt, Ilan Șor, iar acest lucru este recunoscut până și de către membrul PD înaintat oficial de formațiunea condusă de Vladimir Plahotniuc în această circumscripție. De această părere este candidatul blocului „ACUM” în circumscripția nr. 18, Valeriu Munteanu.

Munteanu a vorbit în cadrul unui interviu pentru Cotidianul despre situația de la Orhei, acolo unde se creează impresia că PD-ul ar miza mai mult pe Ilan Șor.

„Și candidatul de la PD se plânge că ‘nu-mi dau resurse, nu-mi dau bani, nu-mi dau atenție, m-au lăsat aici în gura lupului ca să fac figurație”, a declarat Munteanu.

El a comentat și acțiunile vicepreședintelui PD, Andrian Candu, care l-a lăudat săptămâna trecută pe primarul de Orhei, Ilan Șor, având și dialoguri amicale cu reprezentanții locali ai acestui partid.

Potrivit acestuia, tânăra cu care s-a salutat Candu la Orhei a fost „împrumutată” de către PD partidului condus de Ilan Șor, iar cele două formațiuni au o colaborare strânsă în toată Republica Moldova.

„Nu există în Moldova Ilan Șor. Nu există Partidul Șor. Există Partidul Democrat, iar Partidul Șor este o secție, secția socială din Partidul Democrat. Nu știi unde se termină Partidul Democrat și unde se începe Partidul Șor”, a declarat Valeriu Munteanu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X