(VIDEO) Nicio întâlnire electorală a lui Năstase, fără provocatori; Ce s-a întâmplat în ultimele trei zile

Autor: , in Politic / Populare / 19 februarie, 2019, 19:54

Incidentele din cadrul întâlnirilor electorale pe care Andrei Năstase încearcă să le organizeze în localitățile din circumscripția 33, acolo unde candidează pentru funcția de deputat, continuă să aibă loc, chiar dacă acesta a adresat solicitări repetate poliției pentru a asigura securitatea întrunirilor.

După Durlești și Băcioi, o întâlnire pe care Năstase a încercat s-o aibă în orașul Codru, a fost din nou perturbată de provocatori.

În timp ce s-a întâlnit cu mai mulți cetățeni, un grup de tineri, pe care Andrei Năstase îi acuză că ar fi trimiși de către contracandidatul său Constantin Țuțu, au venit și perturbat întâlnirea, provocând altercații fizice și verbale.

Potrivit lui Năstase, aceștia ar mai fi încercat să bage anumite substanțe în buzunarele participanților la întrunire.

„Am ajuns în secolul XXI să ne fie imposibil să desfășurăm o campanie electorală. Am cerut poliției să asigure securitatea, dar nimeni nu face așa ceva. De ce vin peste noi? Doar noi nu ne ducem peste întâlnirile lui Țuțu și Plahotniuc”, a acuzat Năstase.

„Acum se întorc anii ’90. Niște bandiți ca alde Țuțu, Plahotniuc, și cei care-i slujesc contra cost nu se vor duși de la putere”, a continuat liderul Platformei DA.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *