(VIDEO) Pacienții din Călărași, lăsați să aștepte pe holuri, în timp ce medicii au mers la întâlnire cu membrii PDM

Autor: , in Politic / Populare / 19 februarie, 2019, 14:03

Oamenii care au venit la spitalul din Călăraşi marţi, 19 februarie, au fost nevoiţi să aştepte pe holuri mai mult timp decât de obicei, după ce medicii de acolo au plecat la o întâlnire organizată cu reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Potrivit protv.md, oamenii spun că aşteaptă de câteva ore pe holuri şi nu-i bagă nimeni în seamă.

„De două ore stăm şi nu se uită nimeni. Ruşine să vă fie, că stau oamenii bolnavi pe aici şi se chinuie. Oricum nu o să vă votam pe voi, o sa votăm pe cine o să vrem noi”, a spus o pacientă.

Conform sursei citate, medicii au fost chemați la întrunire cu membrii PDM, care au ajuns cu caravana lor la Călărați.

Oamenii din Călărați s-au gândit să protesteze într-un mod inedit pentru a atrage atenția asupra gropilor din asfaltul din oraș, formate pe drumul reparat de guvernare în cadrul programului „Drumuri Bune”. Mai exact, oamenii au plantat flori în gropile formate pe străzile din centrul orașului.

„În așteptarea autocarului de lux al PDM, în găurile de pe drumurile ”bune” din Călărași au înflorit trandafirii. Așa se bat călărășenii cu hoții. Cu umor și cu un vot corect pe 24 februarie”, a comentat autorul imaginilor de mai jos.

Autobuzul luxos al PDM a ajuns la Călărași, însă democrații nu sunt nimic despre imaginea din centrul orașului. În schimb, Andrian Candu spune că la Călărași „discutăm despre drumuri bune, despre salarii și pensii majorate, discutăm despre cum am reușit să facem viața mai bună în trei ani și câte încă urmează să realizăm în următorii patru”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X