„Huliganism nu prea grav”: Poliția s-a autosesizat în cazurile de intimidare semnalate de Năstase și a amendat câteva persoane

Autor: , in Politic / 21 februarie, 2019, 14:05

Poliția s-a autosesizat în cazurile de intimidare semnalate de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și anunță că mai multe persoane au fost amendate.

În ceea ce privește cazurile de intimidare din comuna Băcioi, poliția anunță că a amendat două persoane pentru „huliganism nu prea grav”. Cele două persoane au fost sancționate cu amenzi în mărime de 10 unități convenționale.

Cu amenzi s-au ales alte două persoane, după incidental din orașul Sîngera și tot atâtea au fost amendate după verificarea incidentul din or. Codru.

În context, poliția solicită concurenților electorali cât și simpatizanților acestora, cetăţenilor prezenți la orice întrunire în caz de unele încălcări electorale, sau alt gen, să facă imediat sesizare și să prezinte probele pe care le dețin, să sprijine autoritățile în investigarea și sancționarea celor care încalcă legea.

Citește și: (VIDEO) Nicio întâlnire electorală a lui Năstase, fără provocatori; Ce s-a întâmplat în ultimele trei zile

Oamenii legii susține că s-au autosesizat după articole apărute în mass media, a făcut investigația fără să aibă colaborarea presupuselor victime, ceea ce a îngreunat procesul de anchetare a unora dintre cazuri. În acest context, poliția face un apel către concurenții electorali, precum și susținătorilor acestora, să manifeste un comportament responsabil în cadrul întrunirilor electorale, să se abțină de la provocări și să nu încalce legea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X