PD i-ar fi cerut unui candidat de la „ACUM” să se retragă din alegeri: „Pot apărea probleme”

Autor: , in Politic / 21 februarie, 2019, 14:57

Candidatul blocului „ACUM” din circumscripția nr.2 Ocnița Dondușeni, Remus Ciobanu, îi acuză pe cei din PD că au încercat să-l convingă prin propuneri generoase și amenințări să se retragă din cursa electorală și să-și anunțe susținerea pentru candidatul democrat.

Potrivit celor din blocul „ACUM”, la 20 februarie, de dimineață, tocmai când se pregătea să-și ducă fiica la școală, la poarta lui Remus Ciobanu a venit Andric Mitrică, primarul satului Țaul și vicepreședintele OT Dondușeni a Partidului Democrat.

„Mitrică i-a cerut lui Remus Ciobanu să se retragă din cursa electorală în favoarea candidatului PD, invocând faptul că altfel vor câștiga socialiștii. Mitrică a pretins că „rugămintea” vine din partea lui Vadim Lisnic, președintele raionului Dondușeni, candidat PD pe circumscripția nr.2. El i-a dat de înțeles lui Remus Ciobanu că dacă se retrage va avea doar de câștigat, făcând aluzie la deschiderea unor oportunități pentru afacerile lui și ale fiului său”, se arată într-un comunicat al blocului „ACUM”.

„Mi s-a promis cumva că voi avea de câștigat dacă renunț la lupta electorală și Lisnic nu-mi va uita fapta. O să mă răsplătească cum vreau eu. Am replicat ferm că asta nu se va întâmpla, nu am de gând să mă retrag. Eu nu mă tem de nimeni și nu cad în genunchi în fața nimănui. Nu cedez și voi lupta până la capăt. Atunci Mitrică și-a schimbat mesajul și m-a avertizat că „pot apărea probleme”, a relatat Remus Ciobanu.

Blocul „ACUM” îl mai acuză pe Vadim Lisnic, candidatul Partidului Democrat pe aceeași circumscripție, că și-a plasat afișajul electoral în locuri interzise de lege, în special în instituțiile statului: în policlinică, pe ușile tuturor saloanelor

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X