PSRM organizează în weekend „întruniri social-culturale” în întreg Chișinăul, iar PDM un marș și un miting politic

Autor: , in Politic / Populare / 21 februarie, 2019, 18:07

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru parlamentare, Chișinăul va deveni centru social-cultural. Cel puțin asta reiese din notificările făcute de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) cu privire la organizarea unor „întruniri sub formă de eveniment social-cultural” în zilele de sâmbătă și duminică, 23 și 24 februarie. De partea cealaltă, Partidul Democrat din Moldova (PDM) anunță un eveniment cu tentă politică. Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a semnat deja dispoziții în acest sens.

Conform dispozițiilor semnate, socialiștii vor avea cel puțin 5 întruniri în locuri diferite din Capitală. Astfel, aceștia vor instala câte o scenă, aparataj de sonorizare și bannere la Complexul Memorial „Feciorii Patriei – Sfânta Amintire”, scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu” și scoarul Academiei de Științe a Moldovei, scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” și scuarul Centrului Comercial UNIC.

Pentru primele trei locații, reprezentanții PSRM anunță „întruniri sub formă de eveniment social-cultural” în zilele de 23-24 februarie, între orele 8:00-22:00, în timp ce în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” manifestația se va desfășura între orele 12:00-22:00, iar în scuarul Centrului Comercial UNIC întrunirea sub formă de eveniment social-cultural va avea loc în intervalul orelor 14:00-22:00.

Sâmbătă, 23 februarie, se vor desfășura alte două manifestații.

În primul caz este vorba de o întrunire social-culturală în grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, în preajma havuzului mare. Întrunirea este organizată de Pașa Parfeni și se va desfășura în intervalul orelor 6:00-22:00.

Tot sâmbătă, Partidul Democrat din Moldova (PDM) va organiza o întrunire sub formă de marș și miting în contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie. Mitingul va fi organizat în parcul dendrologic al Universității Tehnice din Moldova, iar marșul democraților va avea următorul traseu – str. Armenească – bl. Ștefan cel Mare și Sfânt – scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” – strada pietonală Eugen Doga – bl. Grigore Vieru – bl. Renașterii Naționale – str. Tudor Vladimirescu – str. Kiev – bl. Moscova – str. Studenților până în parcul dendrologic al Universității Tehnice din Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X