(VIDEO) Blocul „ACUM” s-a angajat să nu coalizeze cu 4 partide; Care sunt acestea

Autor: , in Politic / Populare / 21 februarie, 2019, 13:09

Toți candidații blocului „ACUM” au semnat joi un angajament prin care promit să nu coalizeze, în viitorul Legislativ, cu patru formațiuni politice.

Acestea sunt Partidul Democrat din Moldova, Partidul Socialiștilor din Moldova, Partidul Politic Șor și Partidul Nostru. În cazul în care își încalcă angajamentul, semnatarii se obligă să renunțe la mandatul de deputat.

Rând pe rând, toți candidații de pe lista blocului „ACUM” și din circumscripții au semnat angajamentul care poate fi văzut mai jos. Singurul care nu a semnat a fost Gheorghe Petic, aflat în arest.

„Subsemnata/Subsemnatul , candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Blocului Electoral ACUM „PlatformaDA și PAS”, mă angajez în fața poporului Republicii Moldova să nu purticip la cearea unei coaliții de guvernare, formală sau informală, cu Partidul Democrat din Moldova, Partidul Socialiștilor din Moldova, Partidul Politic Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni pro-oligarhice și anti-europene în caz că dacă acestea intră în Parlament.

Sunt profund conștient de faptul că mandatul care îl voi obține de la alegătorii Blocului Electoral ACUM refuzul de a intra în orice fel de alianțe cu grupările Plahotniuc, Dodon, Șor, care au uzurpat puterea au capturat statul Republicii Moldova.

În numele libertății, democrației și dezvoltării Republicii Moldova îmi asum ca toate deciziile pe care le voi lua să fie doar în interesaul național și în conformitate cu angajamentele politice ale formațiunii pe listele căreia am fost ales.

Mă oblig în fața alegătorilor, care mi-au încredințat acest mandat, ca în caz de încălcare al prezentului angajament să-mi depun mandatul de deputat”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X