(VIDEO) Maia Sandu și Andrei Năstase acuză că sunt otrăviți cu mercur; Ce li se întâmplă

Autor: , in Politic / Populare / 21 februarie, 2019, 14:35

Maia Sandu și Andrei Năstase acuză că ar fi fost otrăviți cu mercur. Cei doi lideri ai blocului „ACUM” susțin că au efectuat mai multe teste medicale, din care reiese că în corpul lor există concentrații mult prea mari de metale grele, în special mercur.

Potrivit Maiei Sandu, în aceeași perioadă, testele au arătat că atât în sângele ei cât și al lui Andrei Năstase a fost descoperit un „conținut exagerat de metale grele”.

„Am făcut tratament și acest tratament a ajutat la coborârea conținutului de metale grele în sânge. După o perioadă, testele recente au arătat iarăși o creștere. Medicii ne-au spus că această acumulare nu poate fi explicată în mod natural, fără o intervenție din afară”, a declarat Maia Sandu.

„Suntem ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări, care ne dorește morți. Nu o pot face așa cum se întâmplă în Rusia, cu împușcatul pe stradă, deocamdată. Ei au atentat la viața și sănătatea noastră prin metale grele. Împotriva mea, a Maiei Sandu, a lui Alexandru Machedon și a altor persoane cu care ne-am aflat în același anturaj”, a spus Andrei Năstase.

De partea cealaltă, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gamurari, spune că acuzațiile sunt fondate și trebuie privite în contextul în care au rămas zile numărate până la scrutinul din 24 februarie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X