(VIDEO) Machedon prezintă dovezi privind otrăvirea sa și a familei cu mercur: A început în 2016

Autor: , in Politic / Populare / 23 februarie, 2019, 12:56

Omul de afaceri Alexandru Machedon și-a prezentat și el testele medicale din care reiese că este intoxicat cu mercur, concentrația din sângele său fiind una mult peste normele maxim admise.

Machedon susține că totul a început în anul 2016, atunci când s-a implicat activ în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, susținându-l pe Andrei Năstase, iar după retragerea acestuia – pe Maia Sandu.

„În 2016 și 2017 simțeam stări continue de amețeală și dureri de cap. Simptome asemănătoare aveau soția și cei trei copii ai mei. Am trecut toate analizele și am rămas șocat de rezultate. Am aflat că suntem cu toții intoxicați cu mercur și alte metale stranii, iar cel mai dureros lucru a fost că nivelul mercurului în sângele soției, copilașilor mei și tatălui soției era mărit de 3-5 ori, iar al meu de 8 ori”, a declarat Alexandru Machedon.

Analiză medicală Alexandru Machedon

El a mai spus că ulterior testele au fost trecute și de către Andrei Năstase, iar rezultatele în cazul său erau chiar și mai proaste.

„Aceste cazuri demonstrează cât de murdare sunt metodele actualei guvernări, aceste cazuri demonstrează că trebuie să luptăm împotriva celor care vor doar rău acestui popor și acestui stat. Tentativă de asasinat ne arată disperarea acestor jeguri de oameni, care se tem că vor pierde puterea și, odată cu ea, averile furate. Cei care au încercat să ne omoare vor plăti pentru această. Vor ajunge în pușcărie, acolo unde le e locul! Zilele lor de libertate sunt numărate; locuitorii Moldovei nu mai acceptă să fie furați, mințiți și intimidați”, a acuzat Machedon într-o postare pe Facebook.

Declarațiile acestuia vin la câteva zile după ce și Maia Sandu și Andrei Năstase și-au prezentat fișele medicale din care reiese că au o concentrație a mercurului din sânge mult peste cea maxim admisă.

Citiți și: (DOC) Maia Sandu și Andrei Năstase publică analizele care certifică mercurul din sânge

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X