(VIDEO) S-au pornit să „cânte” în circumscripția lui Plahotniuc, dar au fost opriți chiar la ieșirea din Chișinău

Autor: , in Populare / Social / 23 februarie, 2019, 13:17

Membrii grupului protestatar „OccupyGuguță”, care s-au pornit sâmbătă la Nisporeni, circumscripția liderului PD, Vladimir Plahotniuc, nu au mai putut ajunge la destinație, întrucât au fost opriți de poliție chiar la ieșirea din Chișinău.

După ce le-au controlat automobilele, poliția i-a întrebat pe activiști dacă „au acte pentru tobe”, acestea făcând parte din recuzita lor protestatară.

„Șoferul nu are acte pe marfa pe care o duce”, a declarat unul dintre polițiști, care i-a invitat pe tineri să meargă la comisariat pentru a „clarifica situația”.

„Ne porneam spre Nisporeni. Este clar că acesta este motivului acestui abuz incredibil. Este atât ridicol”, au acuzat tinerii.

La un moment dat tinerii erau înconjurați de 3 mașini de poliție și 7 angajați ai MAI. După mai multe discuții, polițiștii i-au lăsat totuși să plece, însă șoferul mașinii cu tobele trebuie să se prezinte la comisariat pentru a da explicații.

Vladimir Plahotniuc este candidat în circumscripția care include orașul Nisporeni. Potrivit informațiilor Cotidianul, Plahotniuc organizează astăzi, cu o zi înainte de alegeri, concerte în mai multe localități din această circumscripție și „mese mari”, la care sunt invitați toți locuitorii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X