(VIDEO) ACUM: „Au fost cele mai nedemocratice alegeri în istoria Republicii Moldova”

Autor: , in Politic / Populare / 24 februarie, 2019, 22:21

Copreședinții blocului electoral „ACUM DA PAS”, Maia Sandu și Andrei Năstase, le-au mulțumit alegătorilor care au participat la alegerile parlamentare de astăzi și a îndemnat observatorii să monitorizeze în continuare tot ce se întâmplă în secțiile de votare.

„Aceste alegeri au fost cele mai nedemocratice în istoria Republicii Moldova. Tot ce s-a întâmplat până la începutul campaniei electorael, în decursul acesteia și astăzi a distorsionat rezultatul alegerilor”, a declarat lidera PAS, aducând drept exemple folosirea resurselor administrative, campaniile de denigrare de presa împotriva opoziției și transportarea organizată a alegătorilor din stânga Nistrului.

Maia Sandu a precizat că toate încălcările vor fi documentate și prezentate ulterior.

Potrivit lui Năstase, a fost o campanie „infernală”.

„Din păcate, chiar în ziua votului, Plahotniuc, Dodon și Șor, dar și toți acoliții lor -au arătat de ce sunt în stare, adevărata lor față. După o campanie fără precedent de linșare mediatică a opoziției proeuropene, cu ajutorul canalelor finanțate din banii furați de la oameni, duă o zi în care au umilit un popor și l-a făcut de râs în fața întregii lumi civilizate, Plahotniuc va fi din nou parlamentar și va încerca să se ascundă în spatele imunității”, a menționat liderul Platformei DA.

Știrea se actualizează…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X