(VIDEO) Ce au declarat Plahotniuc, Filip și Candu după închiderea secțiilor de votare

Autor: , in Politic / Populare / 24 februarie, 2019, 22:53

Conducerea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a mulțumit cetățenilor care și-au exercitat dreptul la vot, observatorilor și membrilor formațiunii. Vlad Plahotniuc, Pavel Filip și Andrian Candu s-au arătat satisfăcuți de modul cum s-a desfășurat scrutinul de astăzi.

„Pot să vă asigur că fiecare mandat primit de PD va lucra pentru cetățeni. Indiferent de diferențele doctrinale dintre partidele care vor fi Parlament, politicienii trebuie să aibă un singur scop: să facă viața mai bună. Noi, cei din PD, nu suntem supărați pe nimeni, nu avem politicieni cu care nu acceptăm să discutăm, subiecte pe care nu vrem să le discutăm, nu vom pune condiții, dar nu vom accepta nici condiționalități”, a declarat liderul partidului, Vlad Plahotniuc.

Citiți și: (VIDEO) ACUM: „Au fost cele mai nedemocratice alegeri în istoria Republicii Moldova”

Potrivit prim-vicepreședintelui PDM, procesul a fost transparent, liber și democratic, iar „votul din diasporă s-a desfășurat, pentru prima dată, impecabil, nu au fost probleme”. De asemenae, Pavel Filip a spus că neregulile care au existat nu pot influența rezultatul alegerilor.

„A fost o campanie intensă, dar foarte frumoasă. (…) Astăzi s-a desfășurat, pe lângă alegerile parlamentare, și un referendum republican consultativ. Condamnăm atitudinea și comportamentul unor actori politici, nemijlocit Maia Sandu și acel ONG, care a speculat, a manipulat și a pus presiune pe cetățeni să nu participe la referendum ”, a afirmat vicepreședintele formațiunii, Andrian Candu, care a spus că „votul din diasporă s-a defășurat fără incidente”.

Citiți și: (VIDEO) Reacția PSRM după încheierea secțiilor de vot: Mâine vor decide dacă recunosc sau nu scrutinul

Știrea se actualizează…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X