Dinu Plîngău anunță că lupta pentru Edineț abia începe: „Nu le voi lăsa nicio șansă la locale”

Autor: , in Politic / 25 februarie, 2019, 16:34

Candidatul blocului electoral „ACUM DA PAS” pe circumscripția uninominală nr. 3, Edineț, Dinu Plîngău, spune că a avut nenorocul să fie implicat în cea mai murdară campanie electorală, prima la care a participat. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, el dă de înțeles că se pregătește de alegerile locale.

„Ei, folosind toate resursele administrative, împărțind cadouri electorale, bani, alimente, falsificând voturi, se îmbată cu apă rece. Dincolo de resursele și banii lor este frica și ura oamenilor, care-și doresc o schimbare și o viață mai bună pe care PD-ul nu o poate acorda”, a scris liderul organizației de tineret a Platformei DA, care precizează că nu a cedat presiunilor și intimidărilor.

Totodată, Plîngău precizează că își va continua activitatea, investigațiile și consolidarea echipelor la nord și că lupta pentru Edineț abia începe.

„Vom depune tot efortul ca să eliberăm țara de frică, umilință și presiuni. În această campanie electorală noi am cheltuit puțin peste 17.000 de lei, în timp ce ei au cheltuit milioane. Vă dați seamă că nu le voi lăsa nici o șansă în localele care se apropie”, a subliniat acesta, adăugând că aceste alegeri „ne-au făcut mult mai puternici” și mulțumind „echipei curajoase, familiei și oamenilor care au votat pentru schimbare”.

Conform rezultatelor preliminare, circumscripția uninominală nr. 3 a fost câștigată de democratul Oleg Sîrbu, care a acumulat circa 37%, fiind urmat de socialistul Nicolai Melnic – cu 33% și Dinu Plîngău – peste 10%.

Totuși, Plîngău ar obține un mandat de deputat, el candidând și pe circumscripția națională.

Citiți: Lista celor 101 deputați din viitorul Parlament; PSRM și PD, cu cele mai mari fracțiuni

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X