Ilan Şor, primarul condamnat care a ajuns în Parlament, le promite repetat oamenilor din Orhei și Ivancea viață ca în Monaco

Autor: , in Politic / 25 februarie, 2019, 18:12

Primarul de Orhei, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, declară că „Moldova a început să se trezească” după ce partidul pe care îl conduce a obținut 7 mandate de deputat în viitorul Parlament.

Șor, care de aseară și-a tot amânat conferința de presă, a declarat astăzi că „Moldova a început să se trezească” și că locuitorii din cele două circumscripții uninominale în care Partidul Șor a câștigat câte un mandat de deputat vor începe de locuiască ca în Monaco.

„Felicit cele două circumscripții unde am câștigat. Acolo oamenii vor începe de locuiască ca în Monaco, totul va fi bine, deoarece chiar de mâine vom merge acolo și vom face ceea ce le-am promis oamenilor, în timp ce restul se vor plânge”, a declarat Șor.

Primarul condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani le-a primis viață frumoasă și celor din alte circumscripții unde partidul pe care îl conduce a fost votat.

Şor a spus că prima iniţiativă legislativă a fracţiunii sale va fi extinderea atribuţiilor deputaţilor aleşi în circumscripţii uninominale.

La nivel național, PSRM a obținut 31,2% din voturi, „ACUM” – 26,6%, PDM – 23,7%, iar Șor – 8,3%

PSRM va avea 34 de mandate în viitorul Legislativ, PD – 31, „ACUM” – 26, Șor – 7, celelalte trei poziții fiind ocupate de candidați „independenți”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X