Ion Terguță, după anunțarea rezultatelor preliminare: „La Nisporeni nu am pierdut”

Autor: , in Politic / 25 februarie, 2019, 15:51

Conform rezultatelor preliminare, circumscripția uninominală nr. 17 a fost câștigată de liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, care a acumulat peste 72% dintre voturi. Totuși, candidatul blocului electoral „ACUM DA PAS” la Nisporeni, Ion Terguță, susține că nu a pierdut.

„Am câștigat 5311 cetățeni, care au avut curajul, în bârlogul ursului, să ridice fruntea și să se opună tiraniei. Nu a existat instituție, primărie, funcționar, fărâmă de buget sau resursă cât de mică, fără să fie atrasă în această luptă fără reguli. Cu un buget de 22 de mii de lei nu te poți bate cu rezervele Băncii Naționale, Bugetul de Stat, sau averea nemărginită a unui om care se vrea cel mai iubit dintre pământeni. Ieri am înțeles că iubirea se vinde, iar prostia poate fi cumpărată”, a scris Terguță pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mulțumit echipei sale și a mai notat că mulți au fost avertizați încă de ieri, alții poate astăzi la prima oră. El afirmă că este „conștient că vor urma consecințe pentru mulți dintre noi”.

„Un om care nu știe să câștige nu poate înțelege nici ce înseamnă victoria. Noi am luptat pentru libertate, iar aceasta face cât toată averea lumii”, a conchis Ion Terguță.

După procesarea a 99,35% dintre procese-verbale, CEC anunță că pe circumscripția nr. 17 Vlad Plahotniuc a înregistrat un scor de 72,36^, Ion Terguță – 18,36%, iar socialistul Pavel Artamanov – 6,49%.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X