(VIDEO) Când a votat Plahotniuc? YouTube-ul PDM arată că acesta a făcut-o pe 23 februarie

Autor: , in Politic / Populare / 26 februarie, 2019, 11:52

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, a votat în cadrul scrutinului din 24 februarie departe de ochii presei. Totuși, acesta a publicat pe pagina sa de Facebook o poză în care spunea că și-a exercitat dreptul de vot, dar și un mesaj video pe pagina de YouTube a formațiunii politice, postare care, totuși, datează din 23 februarie și nu 24 februarie, ziua scrutinului.

Spre deosebire de ceilalți lideri politici și chiar colegii săi de partid Andrian Candu și Pavel Filip, liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, a votat ferit de ochii presei. Plahotniuc nu a anunțat presa la ce oră va vota și unde, limitându-se doar la a posta o poză pe Facebook de la urnele de vot.

„Am votat pentru #PDM, am votat pentru unicul partid care, prin ordinea și disciplina aduse în instituții și în țară, prin politicile economice promovate, a reușit să aducă în bugetul țării cu 15 mlrd de lei mai mult decât au făcut-o guvernările precedente. Vă îndemn pe toți să mergeți la vot și să votați pentru cei trei trandafiri, pentru unicul partid care poate să asigure, în continuare, stabilitatea politică în țară și dezvoltarea economică. Votați Partidul Democrat și candidații PDM în circumscripții. La referendum, am votat pentru ca dorința oamenilor să devină realitate. Ei își doresc un Parlament mai eficient. Își doresc ca aleșii lor să fie responsabili și să îi poată sancționa dacă nu-și fac treaba”, a scris Plahotniuc.

După postarea lui Plahotniuc pe Facebook a apărut și un video pe canalul de YouTube al PDM. Deși scrutinul parlamentar a avut loc la 24 februarie, postarea cu numele „24 02 2019 Declaratie Vlad Plahotniuc dupa votare” datează din 23 februarie.

Contactat de Cotidianul.md, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, a declarat că, cel mai probabil, este o eroare tehnică.

„Cel mai probabil este o eroare tehnică. Noi am știut despre miza acestor alegeri și în niciun caz nu poate fi vorba de votare prealabilă. Este un subiect tehnic”, a declarat Vitalie Gamurari.

Liderul PDM a votat la secția nr. 29/10 din sectorul centru al Capitalei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X