(FOTO, VIDEO) Cinci bărbați, suspectați că au furat accesorii auto de 2 milioane de lei; Poliția i-a reținut pe doi

Autor: , in Social / 27 februarie, 2019, 15:54

Oamenii legii au destructurat o grupare infracțională specializată în comiterea furturilor de accesorii auto – faruri, senzuri de parcare, bare de protecție, torpedouri – de la automobile de lux precum Lexus și Toyota, comise pe teritoriul municipiului Chișinău.

Membrii grupării, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 43 de ani, originari din regiunea transnistreană, sunt suspectați că au comis peste 15 furturi timp de circa două luni. Suma pagubei pe teritoriul Republicii Moldova se ridică la 2 milioane de lei.

„Suspecții acționau preponderent pe timp de noapte și sustrăgeau accesorii de la automobile parcate pe teritoriul mun. Chișinău și localitățile regiunii Odesa prin metoda spargerilor geamurilor. În privinţa grupului infracțional de către ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave, în comun cu procurorii PCCOCS, și în colaborare cu ofițerii Direcției generale urmărire penală și cei ai DP mun. Chișinău, au fost efectuate un şir de măsuri speciale de investigaţii, acțiuni de urmărire penală, cât și ambuscade pe timp de noapte”, se arată într-un comunicat emis de IGP.

În cadrul acțiunilor s-a stabilit că figuranții aveau în posesie mai multe automobile cu care se deplasau la locul comiterii infracțiunilor.

Astfel, ca urmare a amplei operațiuni comune desfășurată de polițiștii moldoveni și cei din Odesa, au fost reținuți în flagrant doi dintre suspecți, în momentul dezasamblării unui automobil de model Lexus, în orașul Odesa.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor pe teritorilor Republicii Moldova, suspecții riscă de la 7 la 12 de închisoare.

Sursă foto: politia.md

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X