Airbus va avea propria academie de zbor

Autor: , in Economic / Externe / 28 februarie, 2019, 19:42

Compania franceză Airbus a anunţat, joi, că a decis înfiinţarea propriei academii de zbor şi extinderea serviciilor de pregătire pentru a răspunde cererii crescute din partea pieţei pentru pregătirea piloţilor cadet din Europa, transmite news.ro.

Academia va folosi instructori standardizaţi Airbus pentru a livra programul ab initio de pregătire a cadeţilor, potrivit companiei.

„Academia de zbor Airbus Europa, cu sediul în Angouleme, Franţa, va folosi instructori standardizaţi Airbus pentru a livra programul ab initio de pregătire a cadeţilor, program aprobat de EASA la sfârşitul anului 2018. Acesta va completa fazele intermediare şi avansate de pregătire, deja utilizate în reţeaua de pregătire care are 17 sedii în lume”, se arată în comunicat.

Academia îşi propune să pregătească până la 200 de cadeţi anual, utilizând nave dotate cu unul sau mai multe motoare, echipate integral cu tehnologie digitală, precum şi cu simulatoare de zbor de ultimă generaţie.

„Academia de zbor Airbus Europa reprezintă o oportunitate pentru absolvenţii de liceu din toată lumea, care au împlinit 18 ani. Candidaţii vor fi testaţi atât online, cât şi la sediul academiei înainte de a fi declaraţi admişi pentru pregătirea care include 750 ore de zbor la sol, plus 200 de ore de zbor”, se arată în comunicat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X