Animaţia „How to Train Your Dragon: The Hidden World” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, iar „Green Book”, desemnat cel mai bun film la gala premiilor Oscar de anul acesta, a revenit în top 10.

Filmul de animaţie regizat de Dean DeBlois, pentru care şi-au împrumutat vocile Cate Blanchett, Gerard Butler şi Kit Harington, între alţii, a generat, în al doikea weekend de la premieră, încasări de 30 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Comedia „A Madea Family Funeral”, scrisă şi regizată de Tyler Perry, care interpretează şi rolul principal, a debutat pe poziţia secundă în clasamentul nord-american, cu încasări de 27 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea, în coborâre o poziţie, s-a clasat filmul SF „Alita: Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, scris de James Cameron şi de Laeta Kalogridis. El a generat, în al treilea weekend de la premieră, 7 milioane de dolari.

Lungmetrajul de animaţie „The LEGO Movie 2: The Second Part” a ocupat locul al patrulea în top, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 6,6 milioane de dolari, coborând o poziţie.

„Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali, a urcat şase locuri, până pe cinci, după ce – în al 16-lea weekend de la premieră – a generat încasări de 4,7 milioane de dolari. Revenirea lui este datorată celor trei trofee Oscar – „cel mai bun film”, „cel mai bun actor în rol secundar” (Ali) şi „cel mai bun scenariu original” – primite în urmă cu o săptămână.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here