Juventus a pierdut prima manșă din optimile de finală Champions League, 0-2 cu Atletico Madrid, însă italienii sunt gata să facă „imposibilul” și să întoarcă soarta calificării. Deși Diego Simeone e cunoscut drept un antrenor care pune foarte mult accent pe defensivă, Cristiano Ronaldo e convins că Juve poate „sparge” zidul madrilenilor și le-a făcut o promisiune fanilor, transmițându-le un mesaj, scrie Digisport.ro.

„Ce vreau să le spun este: marți seară, haideți să gândim pozitiv, haideți să credem, e posibil, dar avem nevoie de ajutorul vostru să creăm un stadion frumos, să fim toți împreună. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru că noi ne vom face treaba pe teren, încercând să înscriem goluri și să câștigăm meciul și ne trebuie sprijinul vostru. Vă mulțumesc. Da, eu sunt gata să revin”, a spus Ronaldo pentru canalul TV oficial al lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, coșmarul lui Atletico Madrid

În meciul tur, Jimenez și Godin au adus pe final victoria lui Atletico, însă acum Juve se bazeză pe  Cristiano Ronaldo pentru a întoarce soarta calificării. Starul portughez este coșmarul echipei lui Simeone, așa că speranțele sale sunt uriașe pentru retur.

Lusitanul a marcat nu mai puțin de 22 de goluri în duelurile cu „Los Colchoneros”, pe vremea când evolua pentru Real Madrid. Mai mult decât atât, ultimul hat-trick al lui Ronaldo în UCL a fost reuşit chiar împotriva lui Atletico, în semifinalele din 2017. Atunci, Real Madrid s-a impus cu 3-0 şi a mers în finală, câştigată chiar în faţa lui Juventus. De altfel, cele două adversare din optimi au fost abonate la finalele Champions league, în ultimii ani. Atletico a jucat în ultimul act în 2014 şi 2016, în timp ce Juve a evoluat cu trofeul pe masă în 2015 şi 2017. De fiecare dată au pierdut.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here