(VIDEO) Ce a spus Federer despre Albot, după meci: Cuvinte superbe ale elvețianului

Autor: , in Populare / Sport / 24 martie, 2019, 11:22

Tenismenul elvețian Roger Federer, cel mai titrat jucător din istorie, a avut doar cuvinte de laudă la finalul meciului de la Miami Open, cu moldoveanul Radu Albot, în care a avut nevoie de trei seturi extrem de dificile pentru a se impune.

Primul set a fost câștigat cu 6:4 de Albot, clasat pe locul 46 în lume, aflat în cea mai bună perioadă a carierei sale. În setul secund cei doi au mers cap la cap până la 5:5, când Federer a făcut breakul și s-a impus cu 7:5. În decisiv elvețianul s-a desprins la 4:3, impunându-se cu 6:3.

Mai jos puteți vedea unul dintre cele mai frumoase puncte ale meciului, în setul 3, care l-a ajutat pe Federer să se desprindă.

În conferința de presă de după meci Federer a avut multe cuvinte frumoase la adresa lui Radu Albot, care l-a impresionat prin curajul de care a dat dovadă.

„M-am așteptat la un jucător cu o atitudine deosebită, pe care a și arătat-o, un tenismen de fundul terenului agresiv, care se mișcă bine și nu-i este teamă să vină la fileu. Problema e ca nu am jucat niciodată cu cu el. Nu am văzut niciun meci live al său”, a declarat Federer după meci.

„Am știut că va fi greu. Am foarte mult respect față de acei jucători mici de statură, care trebuie să găsească un alt mod de a câștiga. Este un jucător grozav. Am fost impresionat”, a mai spus elvețianul, de trei ori câștigător al Miami Open.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X