(VIDEO) Doi bărbați din Chișinău ar fi furat bunuri de peste 32.000 de lei din automobile

Autor: , in Social / 25 martie, 2019, 17:27

Doi indivizi, de 33 și 43 de ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți, fiind suspectați de comiterea unui atac tâlhăresc.

Conform unui comunicat emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău, cazul a avut loc în dimineața zilei de 19 martie, în curtea unui bloc de locuit din sectorul Râșcani, str. A.Russo, când indivizii, prin forțarea ușii, au părtuns în automobilul de model „Citroen Jumper”, de unde au sustras bunuri materiale. Făptașii au fost depistați de proprietarul automobilului, dar și-au continuat acțiunile, atacând bărbatul prin aplicarea forței fizice și amenințându-l cu un cuțit.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în aceeași dimineață, indivizii ar mai fi pătruns în două automobile de model „Mitsubishi” și „Citroen”, de unde au sustras telefoane mobile, set de chei, un polizor unghiular, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 32.500 de lei.

Anterior, indivizii au fost judecați pentru furturi şi infracţiuni legate de droguri, iar recent individul de 43 ani a fost eliberat din locurile de detenţie.

Bărbații au fost arestați pentru de 30 de zile, fiind cercetați penal pentru furt și tâlhărie. Ei riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X