Selecţionata Portugaliei, campioana europeană en titre, nu a reuşit să câştige nici în al doilea său meci din preliminariile EURO 2020, încheiat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Serbia, luni seara.

După 0-0 acasă cu Ucraina, Seleccao a fost condusă de golul marcat de Dusan Tadic (7 – penalty), reuşind egalarea prin Danilo Pereira (42), deşi l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo, care a ieşit accidentat după doar 30 de minute.

Ucraina a obţinut o victorie in extremis în Luxemburg, cu 2-1, prin autogolul marcat de Gerson Rodrigues (90+3). Echipa din Ducat deschisese scorul prin Turpel (34), dar Viktor Ţîgankov a restabilit egalitatea înainte de pauză (40).

Anglia a bifat a doua victorie categorică în această campanie, învingând selecţionata Muntenegrului în deplasare, cu 5-1, după 5-0 cu Cehia. Michael Keane, Ross Barkley (dublă), Harry Kane şi Raheem Sterling au marcat pentru britanici.

În alt meci din grupă, Kosovo şi Bulgaria au încheiat nedecis, 1-1.

Turcia a dispus cu 4-0 de Republica Moldova, gazdele ratând şi un penalty. Franţa a câştigat şi ea cu acelaşi scor în faţa Islandei, prin golurile semnate de Samuel Umtiti, Olivier Giroud, Kylian Mbappe şi Antoine Griezmann. Giroud a ajuns la 35 de goluri înscrise pentru ”Les Bleus”, fiind al treilea pe lista marcatorilor all-time.

Ervin Bulku a debutat cu dreptul în postura de selecţioner al Albaniei, victorie cu 3-0 în Andorra, după demisia lui Cristian Panucci.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here