Va merge ACUM la discuții cu Dodon, Greceanîi și Plahotniuc? Ce spune Năstase

Autor: , in Politic / Populare / 30 martie, 2019, 13:16

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, nu va merge la discuțiile pe care președintele Igor Dodon le-a inițiat pentru marți, 2 aprilie, și la care urmau să participe liderii blocului ACUM, PSRM și PD.

Năstase a declarat vineri, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, că discuții într-un astfel de format sunt „inutile”, mai ales în condițiile în care Grecianîi și Plahotniuc au refuzat să participe la emisiunea în cauză.

„Noi am ales transparența, deschiderea față de oameni și față de opinia publică națională și internațională, noi am ales discuțiile publice. Noi nu am ales să facem ce se face în Moldova de 28 de ani. Am spus că este timpul să facem altfel de politică, am promis oamenilor în campania electorală. Întotdeauna am luptat pentru transparență”, a declarat Năstase.

El a spus că orice fel de discuții privind formarea unei majorități parlamentare și alegerea structurilor de conducere a Parlamentului trebuie să aibă loc în Legislativ, insistând în acest sens pe continuarea ședinței întrerupte.

„Noi am propus un pachet legislativ. Hai să discutăm despre el. De ce se ne învârtim atât în jurul unor discuții inutile?”, a mai spus Năstase.

Președintele Igor Dodon a anunțat marți, după discuții separate cu liderii blocului ACUM, PSRM și PD, că-i invită săptămâna viitoare la o întrunire comună.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X