Reprezentanții blocului politic „ACUM Platforma DA și PAS” invită oficial fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la discuții publice.

Deputații blocului ACUM se arată îngrijorați de faptul că procesul de constituire a organelor de lucru ale Parlamentului este tergiversat, fiind blocată discutarea și adoptarea legilor necesare pentru eliberarea statului din captivitatea sistemului oligarhic.

„Conștientizând riscurile social-economice care rezultă din incertitudinea politică cauzată de lipsa unui Parlament funcțional. Reiterând faptul că dezoligarhizarea instituțiilor statului este condiția primordială pentru aducerea Republicii Moldova pe calea normalității și întoarcerea încrederii cetățenilor într-un viitor democratic și prosper al țării noastre și având în vedere pachetul de acte legislative antioligarhice înregistrat la Secretariatul Parlamentului și fiind deschiși pentru dezbaterea publică în vederea îmbunătățirii acestuia, precum și discutarea altor potențiale inițiative în vederea dezoligarhizării țării, blocul politic ACUM invită fracțiunea parlamentară PSRM la discuții publice”, se arată în mesajul blocului ACUM.

Fracțiunea PSRM este invitată la discuții marți, 9 aprilie, începând cu ora 11:00, în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova.

De menționat că, anterior PSRM a invitat blocul ACUM la discuții, la sediul partidului, invitație pe care cei din urmă au refuzat-o.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here