Acasă IT/Ştiinţă (VIDEO) Cum arată și cât costă telefonul revoluționar de la Samsung, cu...

(VIDEO) Cum arată și cât costă telefonul revoluționar de la Samsung, cu cameră foto rotativă

0
Samsung a prezentat noul Galaxy A80, un telefon revoluționar, cu o cameră foto rotativă.

Telefonul este la granița dintre mid-range și flagship, având specificații impresionante. Mai mult, Galaxy A80 vine cu mai multe inovații surprinzătoare. Modelul are un sistem ingenios de tip pop-up pentru camera foto, similar cu ce am văzut deja la Vivo și Oppo, dar completat cu un al doilea sistem, care permite rotirea modulului la 180 de grade, scrie yoda.ro.

Ecranul este de tip New Infinity, complet fără margini, decupaje sau orificii pentru camera foto. Practic, toată partea din față a telefonului este doar ecran. Galaxy A80 are display Super AMOLED de 6,7 inci cu rezoluție FHD+ (1080×2400 pixeli).

Cele trei camere foto nu sunt vizibile decât atunci când modulul cu senzori este activat, printr-un mecanism de tip pop-up, în restul timpului este ascuns în interiorul telefonului, astfel încât dispozitivul pare mai mic și mai compact.

Mai mult, există un singur modul cu camere foto, care poate fi folosit și pe post de cameră frontală, acesta având un mecanism care permite rotirea senzorilor spre față.Rotirea este posibilă prin simpla apăsare a unui buton.

Nu doar noul mecanism este impresionant, ci și senzorii foto: 48MP are senzorul principal, iar cel secundar este wide-angle și are 8MP. Al treilea snezor este ToF, putând fi folosit pentru recunoaștere facială și efecte bokeh speciale.

Filmarea poate fi realizată și în mod Super Steady, acestea fiind specificații pe care Samsung le-a preluat de la modelul premium Galaxy S10.

Nu există nici difuzor, pentru că telefonul vine cu noul sistem Sound on Display: sunetul este emis prin ecran, cu ajutorul vibrațiilor.

Carcasa telefonului are un aspect premium, fiind din sticlă cu margini metalice.

Deși este inclus în gama upper mid-range, Galaxy A80 are specificații foarte bune: 8GB de RAM și 128GB memorie internă, procesor octa-core Snapdragon 730.

Bateria este de 3.700 mAh și telefonul vine cu încărcător rapid de 25W.

Noul smartphone va fi disponibil dupa data de 29 mai, în culorile auriu, alb și negru.

Prețul nu a fost încă anunțat, dar, luând în calcul cât costă modelul anterior, Galaxy A70, noul telefon va fi probabil cel puțin 600 de euro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here