ASP anunță că serviciile și lucrările cadastrale se vor efectua doar în baza programării prealabile

Autor: , in Social / 13 aprilie, 2019, 11:02

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță despre optimizarea procesului de prestare a serviciilor cadastrale la Centrul Multifuncțional Chișinău 2, situat pe str. Pușkin, 47. Astfel, conform unui comunicat emis de instituție, furnizarea informației din cadastrul bunurilor imobile va fi efectuată conform sistemului „rând electronic”, iar restul serviciilor cadastrale vor fi prestate exclusiv în baza programării prealabile.

Începând cu 15 aprilie, vor fi puse în aplicare modificările privind serviciile de furnizare a informației din cadastrul bunurilor imobile conform rândului electronic. Pentru aceasta, în oficiu au fost repartizate două ghișee la care se vor deservi în special persoanele care solicită extrase din registrul bunurilor imobile. Totodată, serviciile respective sunt disponibile în regim online.

Din 22 aprilie, serviciile și lucrările cadastrale se vor efectua doar în baza programării prealabile. În acest sens, ASP a mărit de cinci ori numărul persoanelor ce pot fi programate zilnic, ceea ce ar permite deservirea cu o sută de persoane mai mult comparativ cu vechiul sistem.

Programarea prealabilă poate fi realizată direct la Biroul de informații și secretariat al CM Chișinău 2, pe pagina oficială a instituției sau la numerele de contact 14909, (+373 22) 25-70-70.

Persoanele juridice din municipiul Chișinău care solicită mai mult de cinci servicii cadastrale sunt deservite, în baza programării prealabile, la Centrul Multifuncțional Chișinău 3, str. M. Sadoveanu, 17.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *