Vloggerul englez, care a vizitat Chișinăul în luna aprilie și a rămas cu impresii „de coșmar” despre capitala Republicii Moldova, a mers în regiunea transnistreană, pentru a vedea cum este viața în „țara care nu există”.

„Astăzi sunt într-o țară, despre care se spune că nu există, care care are pașaport propriu, valută, steag național, armată și poliție. Dacă privești harta Europei, nu vei găsi această țară. Țara se numește Pridnestrovia sau mai nou Transnistria”, susține vloggerul Bald And Bankrupt care își începe filmarea în spatele unor simboluri din regiunea transnistreană.

Citește și: (VIDEO) Impresiile „de coșmar” cu care a rămas un vlogger britanic la Chișinău: „Mi-ar fi rușine să fiu politician”

În călătoria sa, vloggerul vizitează un bar în care o femeie îi arată toaleta în stil sovietică, o piață de carne din Tiraspol, dar și un parc de distracții sovietic.

Într-o gară auto care datează din timpurile URSS vloggerul se arată fascinat de decorul sovietic, iar într-o cantină a mâncat borș roșu, saltă olivie și a băut compot.

„Aici oamenii au fost foarte amabili, prietenoși și primitori. Vă recomand să veniți aici și să vedeți acest loc. Dar faceți-o repede, pentru că se schimbă. V-am arătat părțile sovietice ale orașului, însă în realitate există mai mult decât atât, sunt cluburi de noapte și restaurante, supermarket-uri și apartamente noi. Deci, dacă vreți să vedeți asta, veniți”, spune vloggerul la sfârșit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here