Chiar dacă a deține bani și presă, controlează justiția, partide politice și toate instituțiile statului, Vladimir Plahotniuc nu poate stăpâni conștiințe și suflete. Este declarația jurnalistului român Rareș Bogdan, capul de listă al Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan a fost duminică, la Chișinău, alături de colegii săi de partid, în campania națională de prezentare a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare.

„Moldova trece prin momente cumplite. Poate cele mai grele momente din ultimii 30 de ani. Atunci când văd cum România a fost acaparată de o gașcă infracțional-organizată, de o grupare, pentru a vedea că se poate și mai rău decât atât, nu-mi rămâne decât să privesc spre Chișinău și să mă uit la Plahotniuc. Pentru că el este mai rău, mai ticălos, și mai împotriva țării sale decât poate fi cineva”, a declarat Rareș Bogdan.

El i-a încurajat pe cetățenii Republicii Moldova, să creadă în puterea lor și să lupte în continuare, chiar dacă statul este capturat și se află într-o situație foarte dificilă.

„O țară nu aparține unui om. Un om care deține bani, presă, care controlează justiția, SIS, partide politice, crede că poate stăpâni conștiințe. Conștiințele și sufletele nu pot fi stăpânite. Nu vă cer decât un singur lucru, să credeți în țara voastră, să credeți în țara noastră. Să credeți într-o Moldovă europeană”, a mai spus jurnalistul român.

El a acuzat puterea de la București că a „întins mâna unor trădători de neam și patrie”, făcând referire la relațiile dintre PSD și PD.

„Astăzi Bucureștiul susține un om care a furat un neam și o țară. Astăzi Bucureștiul nu înțelege că hoții stau la pușcărie, nu la Președinție, în Guvern sau Parlament”, a afirmat Rareș Bogdan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here