Astăzi încep semifinalele Ligii Campionilor: Ce șanse au echipele la câștigarea trofeului

Autor: , in Sport / 30 aprilie, 2019, 14:37

Astăzi, cu începere de la ora 22:00, la Londra, Tottenham Hotspur întâlnește pe Ajax Amsterdam, într-un meci din semifinalele Ligii Campionilor care aduce la start surprizele plăcute ale ediției.

Ajax este echipa cea mai ofensivă din Europa în acest sezon, marcând 160 de goluri în toate competițiile. Din cele 160 de reuşite, 111 au venit în Eredivisie, 32 în Liga Campionilor şi 17 în Cupa Olandei.

Ajax le depăşeşte în topul celor mai bune ofensive de pe continent pe Manchester City (158 de goluri), PSG (139), Barcelona (130) şi Benfica (128 de goluri).

Lăncierii sunt lideri în Olanda, la egalitate cu PSV, dar au un atac mai bun.

De cealaltă parte, Tottenham, care a eliminat în sferturi marea favorită Manchester City, are un nou sezon bun în campionatul intern, acolo unde este pe locul 3, cu șanse mari de a se califica și anul viitor în Liga Campionilor.

Va fi al șaptelea meci pentru Hotspur pe noul lor stadion, unde au înregistrat până acum 5 victorii și o înfrângere, chiar sâmbătă, cu West Ham.

Cele două echipe au mai jucat doar în anii ’80, într-o dublă din Cupa Cupelor, din care Tottenham a ieșit victorioasă.

Tottenham și Ajax sunt văzute cu cele mai mici șanse la câștigarea trofeului, ambele având cote de 5,00 oferite de casele de pariuri.

Favorită este Barcelona (2,50), care va întâlni mâine pe Liverpool, cu o cotă de (3,50).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X