imagine simbol

Mărturiile fetei care a reuşit să scape de cei şase indivizi, care au dat buzna într-un apartament din Chişinău şi au violat două tinere, iar pe una dintre ele au aruncat-o de la etajul şapte, au fost făcute publice.

Conform jurnaliștilor PRO TV Chişinău, care au intrat în posesia unei copii a declaraţiei victimei, cele două tinere fost umilite și agresate de cei șase indivizii care au dat buzna în apartamentul lor.

În declarația sa, față în vârstă de 21 de ani povestește că în noaptea de 4 spre 5 mai, doi indivizi au bătut la ușa apartamentului pe care ea și prietena sa îl închiriau. Ea spune că, aproape de ora 22.00, un tânăr a venit în vizită la ele. Peste un timp după ce ele l-au primit în locuință, alți doi tineri necunoscuți le-au bătut la ușă. Fețele s-au speriat.

,,Eu am ieșit din dormitor și am observat cum primul tânăr cu ochelari de vedere o sugruma”, a povestit tânără, vorbind despre prietena ei.

Ea mai spune că a observat două tatuaje pe pieptul unuia dintre indivizi, acestea reprezentând câini de rasă Pitbull. Fata a mai scris că a fost dusă în baie, stropită cu apa și umilită. Iar la un moment dat, continuă ea ,,S-a deschis ușă și au mai intrat patru persoane”. Indivizii au încuiat ușa din interior. După care, tânăra povestește că în camera în care se afla a intrat un tânăr blond, care ar fi avut aproximativ 17 ani, ea a fost abuzată acolo de câțiva dintre ei și spune că, între timp, a reușit să vadă că la balconul apartamentului se aflau trei dintre indivizi, care o agresau pe prietena ei.

,,La un moment dat cineva de la balcon a strigăt “Suher ona na zemle.” (Ea este la pământ.) Toți au început a se panica și a se îmbrăca. Din motiv că nu găseau cheia, tânărul cu ochelari, din toată puterea și-a făcut vânt și cu greutatea corpului a rupt ușa apartamentului, apoi, pe rând, toți au iesit”, este scris în declarație.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here