Diego Godin (33 ani), căpitanul lui Atletico Madrid, care şi-a anunţat plecarea de la clubul madrilen, a disputat ieri ultimul său meci pe teren propriu în tricoul „rojiblanco” și a fost omagiat de suporteri, după nouă sezoane petrecute la club.

Titular în cel de-al 388-lea meci al său pentru Atletico, Godin a avut oportunitatea de a-şi lua rămas bun de propriul public. El a purtat banderola de căpitan pentru penultima oară, Atletico urmând să mai joace un meci cu Levante, în deplasare, în ultima etapă din Primera Division în weekend-ul următor.

„Voiam să profit de fiecare minut, de fiecare clipă, şi am un sentiment greu de explicat”, a afirmat Godin pentru postul Movistar. „Decizia a fost luată, am comunicat-o partenerilor mei şi a venit momentul să-mi iau rămas bun”.

Suporterii aflaţi în tribunele stadionului Metropolitano au arborat tricoul fundaşului uruguayan, devenit un idol al echipei antrenate de Diego Simeone, scrie Digisport.ro.

Şi Antoine Griezmann i-a dedicat un moment special lui Godin, care este naşul fiicei sale. Jucătorul francez a venit la stadion îmbrăcat cu un tricou cu nr. 2 al prietenului său.

„Mulţumesc Godin” era scris pe un banner la finalul jocului, jucătorii făcând o poză de grup alături de acesta.

Diego Godin va ajunge la Inter Milano

Venit în 2010 la Atletico şi aflat la final de contract în luna iunie, Diego Godin a anunţat, cu lacrimile în ochi, că va părăsi clubul madrilen după ce nu a ajuns la un acord cu conducătorii clubului.

Fundaşul internaţional uruguayan va ajunge în curtea lui Inter Milano, conform presei, dar a refuzat duminică să confirme această informaţie: „Din respect, atât timp cât încă mai port acest tricou, nu voi vorbi despre altă echipă”.

În mai 2014, fundaşul uruguayan a intrat în legenda clubului Atletico Madrid după ce a înscris golul care a adus titlul în Spania pe terenul lui FC Barcelona (1-1).

Godin are în palmaresul său un titlu de campion al Spaniei (2014), o Cupă a Regelui (2013) şi două trofee Europa League (2012, 2018), precum şi o Copa America cu Uruguay (2011).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here