După Eden Hazard, despre care s-a scris că Real Madrid şi Chelsea au ajuns la un acord, clubul din Madrid este aproape de un nou nume mare pe care să-l „extragă” din Premier League. Paul Pogba a fost de acord să se mute în capitala Spaniei, dar pentru asta cere un salariu enorm.

Vrea 500.000 de lire sterline (în jur de 580.000 de euro) pe săptămână, adică aproape 28 de milioane de euro pe an.
Conform celor de la The Independent, Real Madrid speră să-l poată include în tranzacţie pe Gareth Bale, ajuns în dizgraţie, astfel că suma pe care ar trebui să o investească în aducerea campionului mondial cu Franţa nu ar constitui neapărat o problemă. În plus, Zidane a fost de acord să renunţe la Keylor Navas, tocmai pentru a mări suma disponibilă pentru.

Doar că salariul pe care trebuie să-l suporte în cazul lui Paul Pogba în anii de contract ar fi unul cu adevărat împovărător, scrie Digisport.

O problemă mare în calea transferului este una cel puţin ciudată. Agentul lui Paul Pogba, Mino Raiola, este suspendat de FIFA până pe 9 august, adică imediat după închiderea ferestrei pentru transferuri în Premier League.

Ceea ce complică lucrurile pentru că ar însemna ca Manchester United să rişte o înţelegere cu Real, dar să nu poată semna nimic în perioada în care să aducă un înlocuitor, iar atunci când Raiola devine disponibil pentru semnarea actelor, acesta din urmă să vină cu pretenţii în stilul său caracteristic

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here