Sursă foto: Radio Europa Liberă

Președinta Partidului Național Liberal (PNL) consideră că atât pentru cetățeni, cât și pentru „unioniștii răzleți” este mai bine dacă vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate. Totodată, aceasta susține că dacă Blocul UNIREA, format din câteva partide și organizații unioniste, va atrage mai multe entități politice, va avea șanse mari atât la scrutinul legislativ anticipat, cât și la cel local.

Politiciana a afirmat, în cadrul unui interviu acordat  pentru portalul tribuna.md, că „nu e normal să fie două drepte pe scena politică” și că „alegerile anticipate nu se știe dacă pot schimba radical situația și nu vom intra într-un impas-distres politic de durată, din cauza unor indivizi cu trecut mâlos și carieră sulfuroasă”.

„Pentru unioniștii răzlețiți, dacă se vor aduna, e mai bine să fie alegeri anticipate. Dar cred că și pentru populație, pentru că unii ar deschide mai bine ochii și ar privi, poate, altfel lucrurile, poate și-ar schimba opțiunea legat de „neșansă” și de „votul util”, care le-a adus atâta neșansă și atâtea voturi inutile. Din punctul de vedere al stângii fățișe sau camuflate, cred că și PSRM, și PD sunt într-o capcană, iar o alianță între aceste formațiuni va fi o stagnare în evoluția Republicii Moldova pe calea reformelor și a optimizării activității instituțiilor publice”, a declarat Pavlicenco.

Ea a menționat că Blocului UNIREA ar fi bine să i se alăture PL, PLDM, Antimafie, PAD și PUN.

În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie, PNL a acumulat 0,24% dintre voturi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here