Sursă foto: WPTV.com

Grumpy Cat sau Tardar Sauce (n.r. – sos tartar) pe numele adevărat, a murit în urma unor complicații suferite la o infecție urinară. Grumpy Cat era cea mai faimoasă mică felină din lume, cu milioane de fani pe site-urile de socializare, scrie Business Insider, citat de digi24.ro.

Grumpy Cat a murit marți, la vârsta de 7 ani. Proprietarii i-au anunțat decesul în dimineața zilei de vineri, printr-un mesaj postat pe internet.

„Suntem inimaginabil de îndurerați să anunțăm pierderea mult iubitei noastre Grumpy Cat. (…) S-a confruntat cu complicații în urma unei infecții urinare, complicații care au fost prea greu de depășit pentru ea. A murit liniștită, acasă, în brațele mămicii ei, Tabatha”, au scris Tabatha, Bryan and Chrystal Bundesen, într-un mesaj comun.

Familia din Morristown, Arizona, a scris și cum Grumpy Cat a „ajutat milioane de oameni din toată lumea să zâmbească – chiar și în cele mai grele momente”.

Fanii s-au declarat și ei foarte triști la aflarea veștii.

Grumpy Cat a devenit faimoasă după ce poze cu pisica, în care arăta într-adevăr foarte supărată, s-au viralizat pe internet.

Grumpy Cat avea 8,5 milioane de fani pe Facebook, 2,4 milioane pe Instagram, 1,5 milioane pe Twitter și 264.000 de subscriberi pe YouTube. De multe ori apărea pe site-urile de socializare alături de nume celebre din industria entertaiment-ului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here