Sursă colaj: crimemoldova.com

La un an de omorul în bătaia a unui tânăr de 28 de ani la discoteca Edgo de lângă centrul comercial Atrium, cei doi luptători K-1, învinuiți de comiterea crimei, Aurel Ignat și Mihai Pârgaru, au fost eliberați din arest la domiciliu. Instanța a respins solicitarea procurorului pe caz de a-i pune pe cei doi sub control judiciar, cu aplicarea interdicției de a părăsi localitatea. Luptătorii K-1 au declarat că vor reveni la antrenamente, notează anticoruptie.md.

Deputata Maia Sandu susține că „regimul protejează în continuare ucigașii” și că „aceasta este „justiția” lui Plahotniuc – oameni nevinovați, care se opun regimului corupt și antidemocratic, sunt condamnați la ani grei de pușcărie, pe când cei care ucid sunt declarați nevinovați”.

„Ședințele de judecată sunt tergiversate, regimul încercând să mușamalizeze cazul și să-i scape de pedeapsă pe cei care se fac vinovați de omor. Ceea ce se întâmplă în acest dosar seamănă foarte mult cu un alt caz de omor în care au fost implicați sportivi K-1, inclusiv fostul deputat PD Constantin Țuțu, scos basma curată de către sistem”, a reacționat președinta PAS într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Octavian Țîcu// Killerii

În timpul unei altercații în parcarea de la Atrium, la 19 mai, Ignat și Pârgaru i-ar fi aplicat mai multe lovituri lui Sergiu Bejenari, care a decedat câteva zile mai târziu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here