Foto: TV8.md

Contramanifestanții care au participat joi la un flash-mob de protest organizat de blocul ACUM față de scumpirile din ultima perioada ar fi spus că au ieșit la acțiune pentru că PAS și Platforma DA nu-și doresc o coaliție cu Partidul Democrat.

Asta susține Virgil Pâslariuc, membru al biroului politic al Partidului Acțiune și Solidaritate

„Noi tendinţe în tehnologiile politice din RM. Blocul ACUM a organizat o manifestaţie de protest în faţa Guvernului contra majorării preţurilor. În replică, au fost aduşi contra-manifestanţi, cu un comportament agresiv şi limbaj extrem de obscen. Unul din ei a fost întrebat de ce este nemulţumit? Răspunsul va intra în manualele de negociere politică: „Da de ce nu vor să facă coaliţie cu PD-ul?””, a dezvăluit Pâslariuc.

Zeci de persoane, înarmate cu pancarte obscene la adresa liderilor blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, au contramanifestat miercuri în preajma Guvernului în timpul unui flash-mob de protest față de scumpirile din ultima perioadă.

Contramanifestanții au adresat injurii la adresa celor din Blocul ACUM și au manifestat un comportament violent.

Poliția a fost depășită inițial de situație, nereușind să despartă cele două grupuri. Potrivit șefului-adjunct al Inspectoratului General al Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, acest lucru s-a întâmplat deoarece poliția nu ar fi știut că există două grupuri distincte de manifestanți.

Printre contramanifestanți s-ar fi aflat și minori, lucru negat însă de Cavcaliuc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here